lørdag den 4. juli 2015

Halløj Danmark!

Vi er kommet rigtig godt til Asien - og alt er gået som smurt i olie indtil videre. Rejsen var meget laaaang med ventetid både i København og i Dubai. I København slog vi noget ventetid ihjel med et par omgange yatzi og noget frokost. Dubai var en speciel oplevelse. Vi sad og så nogle muslimer, der skulle rejse til Jeddah (nok nogle, der skulle fejre Ramadan), og selvom der var udgået final call rigtig mange gange ventede mange til sidste øjeblik med at boarde, og gaten skulle nærmest lukke, før de tog sig sammen til at forlade venteområdet og stige ombord på flyet - der var ikke noget stress at spore hos dem (tror vi begge ville have haft lidt stress, hvis der blev kaldt final call på vores afgang, og vi endnu ikke var mødt op :-P) 



Da vi ankom i Kuala Lumpur tog vi toget ind til KL Sentral, som er hovedbanegården i Kuala Lumpur. Herfra tog vi en taxi til vores hostel, BackHome. På vej ud i byen for at finde noget at spise mødte vi en engelsk fyr, Tim, som gerne ville vise os lidt rundt i byen. Vi besøgte et hinduistisk tempel, hvor der var ceremoni. Efter besøg i templet fandt vi noget at spise og gik derefter rigtig trætte i seng. 



I dag har vi sovet længe... Det var rigtig tiltrængt efter en lang rejsedag i går. Vi besøgte i formiddags et marked, hvor vi købte tøj til at have på i Banda Aceh (Sumatra), som er et meget muslimsk område, og her skal vi bære tøj, der dækker skuldre og knæ samt et tørklæde. Vi fik os en god frokost, hvorefter vi gik tilbage til vores hostel for at slappe lidt af - Nina tog en lur på 3,5 t, mens jeg hvilede øjnene lidt og fik læst lidt skønlitteratur (jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har læst andre bøger end medicinbøger :P). Her til aften har vi besøgt Petronas (Twin Towers) og har været næsten til tops i verdens 5. højeste bygning. Der var en rigtig flot udsigt over byen. Nu er vi snart på vej i seng og er klar på at besøge en Park i morgen med en pige fra England, som vi bor på værelse med. 



Godnat herfra, Kristina (og Nina).

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre i har fået en god start på jeres rejse. Fine skørter😉
    Vi er rigtigt kommet på landet i Portugal. Vi nyder vejret, haven, poolen og hinanden. Internet har vi kun engang imellem, så brug Johns mobil, hvis der er noget.
    Kh Anette, Thomas, Lene og John

    SvarSlet
  2. Det ser fedt ud! Ærgeligt lufthavnen er så langt væk fra byen ville ellers gerne se den der skyline. Nogle i gruppen har lige været ude at dykke ved liberty wreck (Bali) så hvis i er udrustet med en stor pengepung er der ifølge dem en del at se frem til.

    Hilsen Jonas ☺

    SvarSlet